پنجمین کنفرانس سلول های خورشیدی نانوساختاری

پنجمین کنفرانس تخصصی سلول های خورشیدی نانوساختاری در تاریخ 26 آذر ماه 1394 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود. در 4 سال گذشته این کنفرانس به عنوان مهم ترین گردهمایی پژوهشگران حوزه سلول های خورشیدی، شاهد حضور هر چه بیشتر شرکت کنندگانی از رشته های مختلف دانشگاهی بوده است. به وضوح می توان دید که آزمایشگاه هایی در دانشکده های مواد، فیزیک، شیمی، مهندسی شیمی و برق به تدریج وارد مقوله سلول های خورشیدی فتوولتایی شده اند و از طریق ارتباطات بین دانشکده ای توانسته اند کار های باارزشی در زمینه سلول های خورشیدی انجام دهند.

 

 

اهمیت پژوهش سلول های خورشیدی در این است که درگاهی برای ورود کشور به حوزه فناوری انرژی های تجدید پذیر است. رویکرد تولید فناوری، به جای خرید خط تولید، رویکردی جدید در صنعت کشور است. به خاطر داشته باشیم که کشور ما پس از حدود یک قرن سابقه در استخراج و استفاده از نفت، هنوز عملا صاحب فناوری نیست. در حوزه انرژی های تجدیدپذیر لازم است که پشتوانه های فناوری از طریق پژوهش های بنیادی و کاربردی در کشور ایجاد شود و به نظر می رسد جامعه سلول های خورشیدی فتوولتایی در این زمینه پیشرو است.

 

اما پژوهش سلول های خورشیدی از منظر دیگری نیز دارای اهمیت است. ما در این کشور هیچ گاه در زمینه ساخت افزاره های الکترونیکی و اپتوالکترونیکی سابقه ای نداشته ایم. در حوزه الکترونیک، همیشه از ورود به حوزه ساخت افزاره ها هراس داشته ایم زیرا توان مالی و تکنولوژیک ما برای ورود به این حوزه بسیار ضعیف است. این رویکرد احتمالا در مورد میکروالکترونیک درست است. اما در ماکروالکترونیک (مثل سلول های خورشیدییا سنسور ها) به نظر می رسد ما مزیت کافی برای ورود و توسعه فناوری را داریم. با ساخت سلول های خورشیدی، این اولین بار است که جامعه دانشگاهی کشور بدون هراس از پیچیدگی های افزاره های الکترونیکی وارد این مقوله شده است و این موضوع اثرات مثبت خود را در آینده در حوزه های کاربردی مرتبط نظیر سنسور ها و احتمالا نمایشگر ها نیز نشان خواهد داد.

 

امسال مانند سال 93 سخنران های مدعو از دیگر کشور ها خواهیم داشت. جهت تسهیل در رفت و آمد مدعوین خارج از کشور، کنفرانس امسال اواخر آذر ماه برگزار می شود. همچنین تلاش می شود که همچون سال 93، نمایشگاه جنب کنفرانس به صورت جدی برگزار شود تا ارتباط موثری بین شرکت های دانش بنیان داخلی و پژوهشگران حوزه ایجاد شود. کارگاه یک روزه ای نیز در روز بعد از کنفرانس برگزار خواهد شد که هدف آن انتقال مهارت های ساخت، آتالیز و مدل سازی سلول های خورشیدی است.

 

محور های این کنفرانس شامل موارد زیر می گردد:

 

  • سلول های خورشیدی رنگدانه ای
  • سلول های خورشیدی با جاذب های پروسکایت
  • سلول های خورشیدی حساس شده یا مبتنی بر نقاط کوانتومی 
  • سلول های خورشیدی آلی و پلیمری
  • سلول های خورشیدی لایه نازک

 

 زمان های مهم

اعلام برنامه کارگاه: 1 آبان ماه 1394

مهلت ثبت نام همراه با ارسال چکیده مقاله: 18 آبان ماه 1394

1394

داوری چکیده ها و تعیین برنامه ارائه های شفاهی و پوستر: 19 آبان ماه تا 3 آذر ماه 1394

اعلام برنامه کنفرانس: 4 آذر ماه 1394

برگزاری کنفرانس: 26 آذر ماه 1394

 

ثبت نام و ارسال چکیده

مهلت ثبت نام:

برای شرکت کنندگانی که چکیده مقاله جهت ارائه ارسال می کنند: 18 آبان ماه 1394

برای شرکت کنندگان بدون چکیده مقاله: 6 آذر ماه 1394

 

شرکت کننده

مقاله

هزینه ثبت نام (تومان)

دانش جو

دارد

60000

دانش جو

ندارد

100000

آزاد

دارد

100000

آزاد

ندارد

1300000

 
 
 

 

 

 

 

 

 

هزینه ثبت نام شامل شرکت  در کنفرانس، ناهار و پذیرایی، و بسته کنفرانس است.

 

پرداخت هزینه کنفرانس:

پرداخت به صورت اینترنتی و از طریق کارت های عضو شبکه شتاب انجام می شود. برای پرداخت هزینه کنفرانس، با انتخاب گزینه پرداخت هزینه ثبت نام به درگاه پرداخت الکترونیکی کنفرانس هدایت می شوید. در این مرحله مشخصات فردی خود (فرد متقاضی شرکت در کنفرانس) را وارد نموده و مبلغ ثبت نام خود را طبق جدول هزینه ثبت نام، در قسمت مربوطه وارد نموده و مراحل پرداخت را تا انتها انجام دهید. پرداخت هزینه می تواند از طریق کارت بانکی فرد متقاضی و یا فرد دیگری انجام شود. هزینه به صورت متمرکز به حساب “معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف” واریز می شود و در انتها کد رهگیری دریافت خواهید کرد. این کد را جهت وارد کردن در فرم ثبت نام یادداشت کنید. شما می توانید با وارد کردن کد ملی خود از طریق گزینه رهگیری پرداخت های اینترنتی از آخرین وضعیت پرداخت های اینترنتی خود مطلع شوید. لطفا پس از پرداخت، چه مقاله دارید یا ندارید، فرم ثبت نام را پر کنید و ارسال نمایید.

 

ثبت نام و ارسال چکیده:

قبل از ثبت نام هزینه را پرداخت نموده و کد رهگیری پرداخت را آماده داشته باشید. جهت ثبت نام و ارسال چکیده مقاله لطفا فرم ثبت نام را پر کرده و از طریق ایمیل به آدرس nssc@sharif.ir ارسال نمایید. صفحه اول این فرم مشخصات فردی است و صفحه دوم قالب چکیده مقاله است. در صورتی که مقاله ارائه نمی کنید فقط صفحه اول (مشخصات فردی) را پر کنید. در صورتی که چکیده مقاله ارسال می کنید لطفا دستور العمل های صفحه دوم را مورد توجه قرار دهید. پس از ارسال، دفتر کنفرانس فرم را بررسی کرده و در صورت کامل بودن، دریافت فرم را به شما اطلاع خواهد داد.

 

 

سخنران های مدعو

(لیست سخنران های مدعو به زودی کامل خواهد شد)

Dr. Masoud Rahman

University of California, Davis, USA

 Integrated assessment of solar resources and solar technologies

Dr. Golnaz Sadoughi

Physics Department, Oxford University, UK

Title to be announced

نمایشگاه

در جوار کنفرانس و نزدیک به محل پذیرایی، فضایی جهت استقرار شرکت هایی که فعالیت هایی مرتبط با سلول خورشیدی دارند در نظر گرفته شده است. یکی از اهداف کنفرانس این است که فعالیت های پژوهشی سلول خورشیدی در تعامل با شرکت ها، اعم از بازرگانی، ساخت و فروش تجهیزات و شرکت های تحقیق و توسعه ای، قرار گیرد و گروه های دانشگاهی با این فعالیت ها آشنا شوند. شرایط در نظر گرفته شده به شرح زیر است:

1- هزینه شرکت در نمایشگاه 400 هزار تومان هزینه ثابت و 50 هزار تومان به ازای هر متر مربع است. شرکت های نوپا و دانش بنیان که دارای محصول مشخصی در این حوزه هستند ولی هنوز گردش مالی قابل توجهی ندارند می توانند با تخفیف 50% در نمایشگاه شرکت کنند.

2- نام و لوگوی شرکت ها در سایت (در بخش نمایشگاه) و نیز در کتاب کنفرانس که در روز کنفرانس به شرکت کنندگان داده می شود درج می شود.

3- شرکت هایی که مایلند نام آنها به عنوان حامی (در کتاب کنفرانس و در بخش برگزارکنندگان سایت) درج شود، لطفا با آدرس ایمیل nssc@sharif.edu تماس حاصل فرمایند.

برگزار کنندگان

این کنفرانس به همت پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

دبیر علمی کنفرانس: نیما تقوی نیا، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری نانو و دانشکده فیزیک

دبیر اجرایی کنفرانس: راحله محمدپور، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری نانو

حامیان کنفرانس:

کمیته علمی:

دکتر رسول اژه ئیان، دانشگاه علم و صنعت

دکتر اعظم ایرجی زاد، دانشگاه صنعتی شریف

دکتر ابراهیم اصل سلیمانی ، دانشگاه تهران

دکتر عباس بهجت، دانشگاه یزد

دکتر فریبا تاج آبادی، پژوهشگاه مواد و انرژی

دکتر نیما تقوی نیا، دانشگاه صنعتی شریف

دکتر مصطفی زاهدی فر، دانشگاه کاشان

دکتر نفیسه شریفی، دانشگاه کاشان

دکتر هاشم شهروسوند، دانشگاه زنجان

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، دانشگاه کاشان

دکتر محمود صمدپور، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

دکتر یاسر عبدی، دانشگاه تهران

دکتر سید محمد باقر قرشی، دانشگاه کاشان

دکتر راحله محمد پور، دانشگاه صنعتی شریف

دکتر مازیار مرندی، دانشگاه اراک

دکتر محمدرضا محمدی، دانشگاه صنعتی شریف

دکتر نفیسه معماریان ، دانشگاه سمنان

دکتر نوشین میر، دانشگاه زابل

دکتر موسی نخعی، دانشگاه صنعتی شریف ‏

دکتر مسعود همدانیان، دانشگاه کاشان

 

کارگاه

مطابق روال همه ساله کنفرانس کارگاه یک روزه ای در روز بعد از کنفرانس برگزار می شود که هدف آن آموزش مهارت های پژوهشی مرتبط با ساخت، آنالیز یا مدل سازی سلول های خورشیدی است.

برنامه کارگاه اول آبان ماه 1394 اعلام خواهد شد. شرکت کنندگان کنفرانس جهت شرکت در کارگاه از تخفیف برخوردار خواهند بود.  

  

محل برگزاری کنفرانس

تهران، خیابان آزادی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک

برای رسیدن به دانشگاه می توانید از مترو (خط 2 ایستگاه دانشگاه شریف و خط 4 ایستگاه دکتر حبیب الله) یا اتوبوس های تندرو (BRT) استفاده کنید. کنفرانس در آمفی تاتر دانشکده فیزیک (زیرزمین دانشکده) برگزار می شود.

 


بنده دانشجوی دکترای فیزیک ماده چگال از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. حوزه مورد علاقه من فیزیک محاسباتی (به طور خاص نظریه تابعیت چگالی) و همچنین سیستم های توپولوژیک است.


2 دیدگاه

  • سلام , مهمان
  • خروج
  • ورود

    Or use one of these social networks

  • سلام چرا سایتتون کامل نیست.شرایط حضور در کنفرانس، مقاله فرستاده شود یا چکیده آن یا هر چیز دیگر را صفحه اول مینویسن شرایط ارایه مقاله یا حتی چگونگی نوشتن ان بصورت پوستر کجا هستن اخه. این ها را باید از کجا پیدا کرد؟؟؟چه سوالاتی باید جواب داد باید بصورت پاورپوینت شد یا نه ؟ جواب میخوام
    • نویسنده
      با سلام لطفا به سایت کنفرانس مراجعه کنید: آدرس وب: ncl.sharif.ir/NSSC94 دبیرخانه کنفرانس: دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری نانو، اتاق 310، Email: nssc(a)sharif.ir

This site is protected by wp-copyrightpro.com