معرفی Jupyter Notebook: پلتفرمی اپن سورس و تعاملی برای داده کاوی

سرویس Jupyter Notebook پلتفرمی اپن سورس و تعاملی برای داده کاوی و تحلیل آماری داده‌ها در بیش از 40 زبان برنامه نویسی است. این وب اپلیکیشن امکانی را در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهد تا مستندات مد نظر خود را که ممکن است حاوی سورس کد، معادلات ریاضیاتی، نمایش آمار و متن باشند را ایجاد کرده و با سایر کاربران از طریق ایمیل، دراپباکس و گیت هاب به اشتراک بگذارند. برای آشنایی بیشتر با Jupyter Notebook، با ما همراه باشید.

در یک دید کلی، از این سرویس آنلاین می‌توان برای شبیه سازی داده‌های آماری، یادگیری ماشینی، تحلیل دیتا و … استفاده نمود. ژوپیتر از بیش از 40 زبان برنامه نویسی مختلف پشتیبانی می‌کند به‌خصوص آن‌هایی که در علم داده‌ها استفاده می‌شوند مثل زبان‌های پایتون، آر، جولیا و اسکالا

اسکالا جزو زبان‌های برنامه نویسی دشوار برای یادگیری است اما اگر کسی بتواند سختی یادگیری این زبان را بر خود هموار کند، مسلماً ارزشش را خواهد داشت. اسکالا برای اولین بار در سال 2003 به دنیا عرضه شد که جزو زبان‌های شیء گرا و تابع-محور بسیار دقیق و منطقی دنیا محسوب می شود. به طور خلاصه، می‌توان گفت که هدف از ایجاد اسکالا «طراحی یک جاوای بهینه تر» بوده است. جهت آشنایی بیشتر با این زبان برنامه نویسی، به مقاله ی چرا باید Scala یاد گرفت؟ مقایسه‌ای مابین زبان‌های برنامه نویسی جاوا و اسکالا مراجعه نمایید.

تعاملی بودن سرویس ژوپیتر هم به این نکته اشاره دارد که این سرویس خروجی هایی به شکل تصاویر، ویدیو و حتی کدهای جاوا اسکریپت در قالب ویجت هایی تعاملی در اختیار کاربر قرار می‌دهد که به منظور داده کاوی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند. به گفته ی سایت رسمی ژوپیتر نوت بوک، در حال حاضر شرکت های بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت، آی بی ام، ناسا و … از این سرویس استفاده می کنند.

منبع: سکان آکادمی

 


بنده دانشجوی دکترای فیزیک ماده چگال از دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم. حوزه مورد علاقه من فیزیک محاسباتی (به طور خاص نظریه تابعیت چگالی) و همچنین سیستم های توپولوژیک است.


There are no comments yet

  • سلام , مهمان
  • خروج
  • ورود

    Or use one of these social networks

This site is protected by wp-copyrightpro.com